V Mariboru mladoletniki vlamljali in kradli!

Policija -policisti
Slika je simbolna

Policisti Policijske postaje Maribor I so v začetku februarja prijeli in pridržali dva mladoletna osumljenca, stara 16 in 17 let, z območja Maribora.

Zagrešili naj kar 13 kaznivih dejanj

Mladoletnike sumijo storitve več kaznivih dejanj vlomov v avtomate in prostostoječe blagajne, storjene na območju mesta Maribor, v času med 30. oktobrom in 26. decembrom lanskega leta.

Policisti so nato ugotovili še, da sta mladoletnika v sostorilstvu s še enim mladoletnim osumljencem v omejenem času izvršila več vlomov in tatvin na območju mesta Maribor. Tako so na območju Policijske postaje Maribor I izvršili vlom v blagajno recepcije hotela, vlomili v avtomat za tople napitke, iz katerega so ukradli denar, ter dvakrat vlomili v avtomat s pijačami. Izvršili so tudi dve tatvini električnih skirojev iz preddverja enega izmed hotelov. Policisti bodo vse tri mladoletnike ovadili, skupaj pa jih bremenijo kar trinajstih kaznivih dejanj.

Več bo znanega kmalu…

MG


VREME

Maribor
jasno
40%
5.1km/h
0%
23°C
24°
23°
20°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.