Ameriškega predsednika Trumpa zaradi koronavirusa prepeljali v bolnišnico!

Vir: www.deadline.com

Manj kot 24 ur po tem, ko so Donaldu Trumpu in njegovi ženi Melanii Trump potrdili okužbo s koronavirusom, so iz Bele hiše sporočili, da so ga s helikopterjem prepeljali v vojaško bolnišnico Walter Reed.

Trumpa premestili v bolnišnico. Melanija se počuti dobro

Trump in njegova žena, Slovenka Melanija sta okužena z novim koronavirusom. Nenavadno bled Trump se je zahvalil vsem za izjemno podporo. To je bila njegova prva objava na Twitterju po skoraj 20 urah potem, ko je v petek zjutraj sporočil, da sta bila njegov in test soproge za koronavirus pozitivna.

V videu, ki ga je posnel pred odhodom v bolnišnico je povedal, da se tako on kot prva dama Melanija počutita dobro. Sicer vidno bled in utrujen se je zahvalil vsem za izjemno podporo.


https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1312158400352972800

Zdravnik Bele hiše dr. Sean Conley je sicer opisal, da se Donald Trump počuti utrujeno, ima povišano telesno temperaturo in blag kašelj. Sporočil je, da so ga začeli zdraviti s poskusno terapijo, ki vključuje zdravilo remdesivir.“Prejel je prvi odmerek in trenutno počiva,” je sporočil Conley. Trump je že v Beli hiši prejel tudi osem gramov koktejla protiteles.

Slovenka Melanija Trump naj bi imela le blage simptome koronavirusa, kašelj in glavobol ter se počuti dobro. 

MG


VREME

Maribor
jasno
37%
4.1km/h
0%
22°C
22°
22°
21°
Sun
14°
Mon
13°
Tue
10°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.