Ob prihajajočem tedniku Domovina, polno leve sovražnosti! “Raztrgat, uničit, zažgat!”

Korak v razvoju medija Domovina – nadgradnja spleta s tiskanim tedenskim časopisom, katerega prva številka k naročnikom in na police trafik prihaja ta četrtek.

Levi, tedniku Domovina, namenili polno sovražnosti

Levičarje očitno vse, kar ni njihovo in kar ne piše po njihovo moti. Ob številnih pohvalnih besedah, je namreč napoved novega tiskanega medija sprožila tudi navale jeze, besa in druge izbruhe negativnih čustev. Ob prostaškosti in primitivnosti


sta v delu ljudstva nakopičena tudi srd in sovraštvo, piše portal Domovina.je.

Izpostavimo nekaj tovrstnih “dobrodošlic”, ki so jih v uredništvu Domovina.je jih prejeli na e-pošto:

  • “Nimam besed, kaj pošiljate okoli fašistične revije, škoda denarja k ste ga ukradli nam državljanom. Takoj nehajte tiskati in trositi lazi!” se je razburjal Jernej.
  • “kljub temu da mi je izvod vaše fašistično-domobranske revije Domovina sinoči zelo prav prišla da sem zanetil peč na drva, bi vas prosil če se takih zadev v prihodnje izogibate,” se je “zahvalil” Marko Skače.
  • “Banda prekleta janšistična fašistična, prenehajte pošiljati svoje laži na domove zavednih Slovencev, ker vi to niste, ampak ste jata kriminalcev in mafijašev črne krvi,” je naše čtivo razburilo bralca Ludvika. Od njega smo prejeli še en mail z znano “Hej brigade” Mateja Bora v “original” besedilu:
  • Hej, brigade, hitite, razpodite, požgite gnezda belih podgan, črnih psov! Hej, od naše gostije, vrgli bomo pomije, psom, ki danes so nam gospodar.
  • “Z zanimanjem sem pregledal časopis Domovina, ki je točno tak, kot sem pričakoval. Zato vas prosim, da mi ga več ne dostavljate, v izogib vašim stroškom in moji dobri volji, saj ne mislim brati kozlarij, ki jih ponujate!” 

Levaki so stresali jezo tudi na družbenih omrežjih:

Ne čudite se tem zapisom. To je leva KUL politika!

P.M.

VREME

Maribor
jasno
51%
2.1km/h
0%
20°C
22°
19°
21°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.