Kordiš se je spravil nad Iva Boskarola. Ta mu odgovarja!

Miha Kordiš
slika: Škandal24

Kot smo poročali je Ivo Boskarol prodal svoje podjetje Pipistrel podjetju Textron s sedežem v Rhode Islandu. Ob tem pa 25 milijonov evrov od kupnine namenil domači občini Ajdovščina.


Kordiš nad Boskarola. Ta mu vrača udarec

A to za nekatere leve politike ni poteza, ki bi jo hvalili, ampak jo celo kritizirajo. Pri Levici jim  uspešen direktor Ivo Boskarol, ni najbolj všeč, ker ne piha v njihov rog. Seveda je pri takih stvareh spet najbolj “pameten” Miha Kordiš, ki je bleknil spet nekaj neumnih: “Celo življenje trdo delaš, plačuješ davke in na stara leta životariš s 650 evrov penzije zato, da je vsled davčnih olajšav in proračunskih subvencij oligarh Ivo Boscarol za 218 milijonov bogatejši. Tvoje zgodbe v medijih ni, saj so zahteve po boljših plačah in pokojninah “nerealistične”, podpora za “lenuhe” in cokla za “poštene podjetnike”, medtem ko si koristnik olajšav in subvencij plačuje piar slikanje širokogrudne, skoraj dobrodelne javne podobe,” je Kordiš dejal Boskarolu.

Ivo Boskarol, mu seveda ni ostal dolžan in mu je povedal nekaj krepkih: “Verjetno bi bil Kordiš srečen, če bi Pipistrel prodal za en evro in sledil njegovi viziji ‘Vsi enaki, vsi revni’. Boskarol je Kordušu tudi navrgel, da je a je oligarh prej on sam, saj nima niti politične moči niti denarja v tujini.

Za človeka, ki nima niti sekunde dela v proizvodnji ali delu v kakšni tovarni bi bilo bolje, če bi ostal tiho in se raje ukvarjal s čim drugim, da ga ne bodo spet kje ovekovečili pijanega na tleh.

VIR: Žurnal24

VREME

Maribor
jasno
42%
4.1km/h
0%
23°C
24°
22°
20°
Tue
10°
Wed
13°
Thu
10°
Fri
10°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.