Bojan Požar ovadil tri višje sodnike!

Bojan Požar - planet tv
slika: Facebook profil Bojana Požarja

Bojan Požar je skupaj z odvetnikom Francijem Matozom podal naznanitev kaznivega dejanja protizakonitega, pristranskega in krivičnega sojenja, na podlagi 288. člena kazenskega zakona.

Bojan Požar ovadil tri višje sodnike

Zaradi neupravičenega odloka o priporu je oškodovanec, Bojan Požar  prek odvetnika Francija Matoza na Policijsko upravo Ljubljana posredoval kazensko ovadbo oziroma naznanitev kaznivega dejanja protizakonitega, pristranskega in krivičnega sojenja, na podlagi 288. člena kazenskega zakona, dejanja pa so osumljeni višji sodniki višjega sodišča v Ljubljani Igor MokorelKatarina Turk Lukan in Boris Gabrijel Hrovat. Osumljeni trije sodniki naj bi Bojanu Požarja z nezakonitim sklepom odredili pripor, čeprav so vedeli, da za izrek takšnega sklepa ni (bilo) pravne podlage.


[color-box color=”yellow”] Obstajajo tudi indici, da je bila nezakonita odredba o priporu politično motivirana, z namenom, da se Bojana Požarja kot novinarja za čas pred volitvami odstrani iz javnega življenja.[/color-box]

vir: požareportoj

VREME

Maribor
delno oblačno
76%
3.1km/h
27%
13°C
16°
13°
12°
Wed
12°
Thu
11°
Fri
10°
Sat
8°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.