Marijan Pojbič

“Drage Slovenske in Slovenci, jaz sem prepričan, da to kar se je sedaj zgodilo v naši državi preseglo vse meje dobrega okusa.” pravi poslanec Marijan Pojbič.

Dvojna merila, ki so presegla vse meje!

“Ko se nekomu, ki je vseskozi živel na veliki nogi, živel, kot mali bog odpiše odpiše 29 milijonov evrov, (Jankoviču op. a) na drugi strani pa se kaznuje nekoga, ki je s vojim delom nudili sosedsko pomoč,” je video zapis na družbenem omrežju začel poslanec SDS Marijan Pojbič.

Marijan Pojbič zato poziva ljudi, da stopijo skupaj in najdejo način, kako ustaviti to norijo, ki uničuje prekrasno domovino Slovenijo. “Jaz bom vedno strani tistih, ki se z delom dokazujejo, da lahko preživijo v tej družbi in ta družba mora postati taka da bo delo pravilno ovrednoteno!” Pravi Pojbič.

Za svoje delo morajo ljudje prijeti primerne plače in upokojenci primerne pokojnine. Zato je treba narediti vse, da ne bomo imeli na eni strani izpostavljenih privilegirancev, na drugi strani pa tistih, ki so na robu preživetja.

“Zato moramo stopiti skupaj in temu narediti konec. To pa lahko naredimo eno takrat, ko bomo vse državljanke in državljane ne glede na politično pripadnost in ustaviti to kar nam želijo vsiliti,” zaključuje poslanec Pojbič.

Stopimo skupaj, za Slovenijo gre!

vir: družbena omrežja, video: Marijan Pojbič

MG