Akvarij – terarij v Mestnem parku začasno zaprt

akvarij- terarij

Izredne razmere in zaostrovanje ukrepov narekujejo dodatne spremembe na nekaterih področjih dela, tako je preteklo soboto, 24. 10. 2020 začasno za obiskovalce zapir Akvarij — terarij v Mestnem parku.

Otroška igrala v mestu ostajajo odprta za njihovo uporabo, pri čemer vse uporabnike oz. starše otrok naprošamo, da so dosledni pri upoštevanju vseh aktualnih zaščitnih ukrepov, predpisanih s strani NIJZ, pri svojih otrocih.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Javne sanitarije v mestu ostajajo odprte po običajnem odpiralnem času. Tudi v javnih sanitarijah bomo omejili sočasno uporabo sanitarij na enega uporabnika v celotnem sanitarnem prostoru. Ob tem sporočamo, da smo v predhodnih dneh omogočili uporabo javnih sanitarij na novi lokaciji –  na Dobravi, v neposredni bližini avtobusne postaje pri pokopališču Dobrava. Sanitarije so namenjene in prirejene tudi invalidom in so odprte vsak dan med 8.00 in 20.00 uro. V prihajajočih dneh, povečanih z obiskom pokopališča, bodo sanitarije na tej lokaciji zagotovo dobrodošle.

Mariborske tržnice obratujejo po običajnem delovnem času, ob upoštevanju vseh zaščitnih ukrepov. Tako zagotavljamo oskrbo z lokalnimi, svežimi in zdravimi dobrotami tudi v tem času. Svoje kupce pričakujejo ponudniki na osrednji mariborski tržnici tudi v nedeljo.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.