Aleksandra Pivec z novo stranko, kaj je zamolčala našemu portalu?

pivec aleksandra preiskava
Aleksandra Pivec

Aleksandra Pivec začenja z novo stranko, ki jo bo ustanovila v soboto v Mariboru. Naš portal pa še vedno čaka na njeno povabilo na tiskovno konferenco.

Aleksandra Pivec ustanavlja svojo stranko

Politično ime leta 2020 je zagotovo Aleksandra Pivec. Ženska, ki se je zavihtela na čelo stranke DESUS in hudo porazila političnega lažnivca Karla Erjavca. Postala je tudi, oziroma bolje rečeno ostala, kmetijska ministrica, a je zaradi afer, katere so ji očitali številni mediji, pa tudi partnerji v stranki morala odstopiti.

Pivčeva bo 26. marca praznovala 49. rojstni dan. A ne boste verjeli, pravkar se je od svojega moža Tomaža tudi formalno ločila, baje naj bi nekaj let praktično živela ločeno. To pa je povsem nekaj drugega, kot nam je Pivčeva zaupala v intervjuju. Preselila pa naj bi se kar v Ljubljano. Seveda pa pivčeva še vedno prejema denar, kot ga je nekdaj prejemal Karl Erjavec, kar velja za bivše ministre, ki ne morejo najti službe, torej med 4 in 5 tisoč evrov mesečno, bruto. Baje pa išče že novo službo, baje na Pošti ali (rdečem) Petrolu, razkriva Požareport.

Pivčeva stranko ustanavlja v Mariboru

Pri vsem skupaj je najbolj zanimivo, da Aleksandra stranko ne ustanavlja v Ljubljani, pač pa v Mariboru in da ji pri tem ne bo pomagal njen nekdanji tiskovni predstavnik Janez Ujčič, pač pa Mariborčan  Zdenko Škraban, direktor podjetja  Vitoma PR, ki se ukvarja s svetovanjem za odnose z javnostmi.

Prihaja nova in drugačna politika. “Prihaja nova politična stranka, ki bo s pogumom, spoštovanjem, solidarnostjo in srčnim povezovanjem ljudi iz vseh slovenskih dežel skrbela za enakopraven razvoj celotne Slovenije,

Čeprav smo z Aleksandro Pivec decembra 2020 naredili na našem portalu tudi odmevni intervju, katerega je do sedaj prebralo skoraj 20.000 ljudi, pa našega portala Aleksandra Pivec in njena PR služba ni dodala na povabilo na sobotno tiskovno konferenco po ustanovitvi stranke, ki bo v Mariboru. Naključje?

PM

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.