Alem Maksuti, družino primerjal s celico fašizma

alem maksuti
slika: Družbeno omrežje
Alem Maksuti grozi, naj se pripravimo na najhujše?

Levica ima v zadnjem obdobju težave z radikalnimi ideologi, ki se sicer v medijih pojavljajo kot ugledni politični analitiki ali strokovnjaki. Alem Maksuti, Marko Milosavljević, Dragan Petrovec je le nekaj imen z nerazsodnostjo in nezmožnostjo realnih pogledov in ocen na družbeno dogajanje, temveč se zatekajo v levičarski ekstremizem in revanšizem.

Ljudi postaja upravičeno strah. Leva politika ima vzvode po maščevalnosti, nerazsodnosti in grožnjah. Vse to, pa prilivajo še nerazsodni levi analitiki in “strokovnjaki” za svoj žep, tipa Maksuti. “Družina kot osnovna celica fašizma,” je “ugledni” politični analitik Alem Maksuti komentiral izjavo ameriškega konservativca Bena Shapira o levičarskem pogledu na otroke in družine. To pa še ni vse. Maksuti je ob zmagi tranzicijske levice napovedal naj se tisti, “ki so v preteklih dveh letih delali svinjarije, pripravijo na najhujše.

Znano je, da želi marksistična levica uničiti družino kot osnovno celico človeške družbe, da jo tako dojema tudi Maksuti je dokazal, ko je komentiral članek Nove24TV o konservativnem ameriškem komentatorju Benu Shapiru. Zanj je družina kot osnovna celica fašizma. Tako pa je njegovo objavo videl poslanec SDS Branko Grims: “Danes je svetovni Dan družine in vsem Vam iskreno čestitam! Spodaj si oglejte, kako ta dan “praznujejo” levičarji… primer Alem Maksuti, ki ga osrednji mediji vsiljujejo kot “uglednega intelektualca”. Toda ne jezite se nanj, samo povedal je na glas bistvo koalicijske pogodbe!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
73%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
8°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.