Ali je zamejec, ki ga je ustavil vojak v bistvu tihotapec migrantov? Zaprl je tudi svoj Facebook profil!

slika Nova24TV

Umetno ustvarjena afera o grožnji vojaka z orožjem zamejskemu radikalnemu aktivistu dobiva nove razsežnosti.

Je aktivist Antife tudi tihotapec migrantov?

Tudi naš portal je eden prvih, ki je podvomil v pristnost zgodbe. Vse bolj spominja na dobro zrežirano akcijo ekstremnega levičarja Daniela Bokje Malalana. Medtem ko dominantni mediji in opozicijske stranke skačejo v zrak in pozivajo obrambnega ministra Mateja Tonina k odstopu, je vrh Slovenske vojske zagotovil, da bo raziskal sporni dogodek.

Kot piše portal Nova24 Afera dobiva vedno nove razsežnosti, saj so dominantni mediji spreminjali svojo zgodbo, da lahko lažje napadejo trenutno vlado. Omenjena žrtev se je nenadoma spomnila, da se je dogodek zgodil en dan prej kot je bilo sprva navedeno. V svojem poročanju so tudi zamolčali, da gre za pripadnika Antifa gibanja, ki so ideološko zelo sovražno nastrojeni do ljudi v službi domovine in slovenske desnice.

Nova “afera” je podžgala strasti na družabnih omrežjih, piše portal Nova24 TV. Nekateri so t.i. grožnjo vojaka civilistu spremenili v politični šov, drugi so zopet prikazali zamejca v popolnoma drugi luči na znane okoliščine. “Če se antifa aktivist nahaja v pasu takoj ob meji ste lahko v lastne otroke prepričani, da gre za del mreže za tihotapljenje migrantov, ki za ta svoj posel dobil zelo dobro plačilo. Ustavljeni moški bi moral odgovoriti na številna vprašanja, ki so povezana s 308 čl. KZ-1,” razmišlja uporabnik Darko Bulat.

Dogodek spremljamo naprej.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.