Ali SAB Goloba ponuja za mandatarja? Očitno se Alenka vidi v parlamentu?

Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter

Skupščina Gen-I danes spet ni bila uspešna pri imenovanju nove uprave družbe, saj se družbeniki niso uspeli uskladiti, je sporočil predsednik uprave Gen-I Robert Golob, ki se mu danes izteka mandat. Piše Politikis.,

Gre Robert Golob na naslednje volitve

A (pre)dobro plačani Robert Golob na današnji dan, ko se mu je iztekel mandat ni še ostal na cesti. O novi upravi bo tako odločalo sodišče, do odločitve sodišča pa se bodo družbeniki še poskušali dogovoriti o novi upravi. Golob odločitev sodišča pričakuje v tednu ali dveh, poudarja pa, da je sodne prakse na tem področju malo, v primeru Gen-I, kjer gre za veččlansko upravo s strani različnih družbenikov in križnim podpisovanjem, pa je zadeva še bolj kompleksna. “To bo zanimiv sodni precedens,” je ocenil.

Glede političnega aktivizma pa Golob ni novinec, saj ima v mestnem svetu mestne občina Nova Gorica svojo listo. V času Drnovškove vlade je bil državni sekretar za energetiko, kasneje pa podpredsednik Pozitivne Slovenije in nato Stranke Alenke Bratušek. Sedaj naj ni se ravno s slednjo pogovarjala, da bi ga SAB na naslednjih volitvah ponudila kot mandatarja. Te govorice so vedno bolj glasne tudi v parlamentu. A pri tem tičijo vsaj trije problemi: 1. Ali se bo stranka SAB sploh uvrstila v parlament? 2. Ali bo SAB sploh imela kakšno besedo pri novi politični situaciji v Sloveniji? 3. Ali bo Alenka Bratušek lahko požrla svoj ponos samovšečnosti, ob imenovanju Goloba za mandatarja?

Spomnimo samo, kako je končal Zoran Janković! Golob, Janković in Bratuškova pa izhajajo iz istega levega političnega  korita.

P.M.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.