Anica Bidar in njeni “pljuvalci” so pričakali poslance, a tudi policiste

Anica Bidar
zajam slike

Po tem, ko so privrženci “brezdelne” Anice Bidar dan preživeli na trgu Republike, stran od Državnega zbora so v večernih urah pričakali tudi poslance.

“Pljuvalci” Anice Bidar pričakali poslance, a tudi policijo

Poslanci Državnega zbora so včeraj sprejeli pomemben sklep, ko so vse poslanske skupine podpisale skupno izjavo za čim večjo precepljenost. “Gre za zelo pomemben političen korak, ki Slovenijo pridružuje tistim evropskim državam, ki so doslej že zmogle skupen nastop pri epidemiji,” je dejal predsednik vlade Janez Janša.


Na Trgu Republike je stalo nekaj 1o nasprotnikov cepljenja, t.i. Covid idiotov , ki so ponovno želeli nadlegovati poslance, a tokrat jim ni uspelo, saj so poslance varovali policisti in jih pospremljali tudi zunaj parlamenta. Tako so nekulturni “pljuvalci” ostali brez svojih “tarč” in so se lahko obrisali pod nosom.

Sicer pa so primer nadlegovanja in pljuvanja v roke prevzeli ljubljanski kriminalisti, tako da lahko “Bidarjivi” razgrajači pričakujejo na domu tudi kakšen obisk.

P.M.

VREME

Maribor
rahel dež
71%
0.4km/h
46%
28°C
29°
27°
28°
Sun
22°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.