Anis Ličina grozil novinarju Nova24TV! Ta ga je prijavil policiji!

NOVINAR

Neverjetno, a resnično. Anis Ličina je spet začel groziti. Očitno mu zapora in kazni še ni bilo dovolj, ali pa je moral preizkusiti še svoj egotrip.

NOVINAR NOVA24TV, POLICIJI PRIJAVIL ANISA LIČINO

Novinar Nova24TV Domen Mezeg je na policijski postaji Moste podal prijavo zoper protivladnega protestnika in znanega delikventa Anisa Ličino, ki ga je nadlegoval in mu grozil na socialnem omrežju Facebook. Mezeg je nazadnje pisal o Ličini in njegovi preprodaji luksuznih avtomobilov.

Ličina se jetako pred dvema dnevoma pojavil na Domnovem Facebook profilu, kjer je komentiral novinarjevo zasebno objavo: “Edina stvar, ki je srhljiva je ta tvoja slika, kupi si prava očala ali pa bomo zbrali teh 4 evre pa ti jih kupimo mi.” Zraven je priložil še “smeške” s prašičem. Ko mu je Mezeg prijazno odgovoril, da so očala “zakon”, mu je Ličina repliciral, da so ravno tako zakon kot njegovi “usrani članki na nori.” “Glede tega pa se slišiva ta teden,” je zapisal, kar bi se lahko razumelo kot nadlegovanje in grožnjo. Mezeg je danes Ličino nemudoma prijavil policiji.

Sedaj pa čakamo društvo novinarjev, da obsodi to dejanje, kot rado obsodi dejanja, ki se zgodijo “levim” novinarjem.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.