Anketa našega portala! Koga bi izbrali za predsednika države?

V Sloveniji nas čaka pestra in burna jesen. Čakajo nas volitve za predsednika države in lokalne volitve, poleg tega pa vsaj še dva referenduma. Referendum o zakonu o vladi, ter o zakonu o RTV. Morebiti tudi referendum o nalezljivih boleznih.

Vse pomembne odločitve bomo spremljali tudi na portalu e-maribor.si. Danes pa vas v anketi sprašujemo koga bi vi želeli za predsednika države?

Da je Kučanova primarna izbira Nataša Pirc Musar, je sicer pokazala tudi prva javnomnenjska anketa, saj bi zanjo glasoval vsak četrti anketiranec. Sledi Anže Logar s približno 16 odstotki, ostali kandidati, tudi potencialni, bi dobili precej manj. V anketi Mediane je denimo Nina Krajnik, ki jo podpira krog civilne družbe, komaj zaznavna (1,5 odstotka). Seveda moramo ankete jemati z veliko rezerve, saj večinoma ne predstavljajo resničnega razpoloženja ljudstva, ampak so v funkciji inženirstva človeških duš, torej psihološkega vplivanja na obnašanje množic.

Tudi mi bralce našega portala sprašujemo, katerega od naštetih bi izbrali za predsednika države. Zapisali smo tiste kandidate, kateri so že napovedali kandidaturo. v anketo smo uvrstili: Marto Kos, Natašo Pirc Musar, Anžeta Logarja, Nino Krajnik, Vladimirja Prebiliča, ter Gregorja Bezenška.

Glasujte!

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
33%
4.1km/h
0%
34°C
36°
33°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA