..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Anže Logar v treh dneh zbral kar 12.000 podpisov podpore!

Anže Logar, kandidat za predsednika Slovenije je več, kot zadovoljen z zbiranjem podpisov. Le v treh dneh, jih je nabral kar 12.000. 

V ponedeljek se je začelo zares. Zbiranje potrebnih podpisov kandidatov za predsednika Slovenije. Pred Upravnimi enotami po Sloveniji so kandidati zbirali podpise podpore. Le te je bilo potrebno overiti tudi na Upravni enoti. Daleč največ podpore je zagotovo doživel kandidat Anže Logar, ki je le v nekaj urah nabral dovolj, potrebnih 3000 glasov za vložitev kandidature za predsednika države. V le treh dneh pa se je glasov nabralo kar 12.000.

Glasove za Anžeta Logarja so pridni prostovoljci zbirali tudi v Mariboru, kjer so v treh dneh nabrali skoraj 600 glasov. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
51%
5.1km/h
75%
16°C
18°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.