Arsenovič je na zanimiv način prišel do nove gostilne? Za naš denar?

Lastnik lokalov, restavracij in hotela, župan Arsenovič je na zanimiv način prišel do znane mariborske gostilne.

Arsenovič do gostilne za naš denar?

Občinsko podjetje Mestne nepremičnine je s Termami Maribor podpisalo pogodbo o nakupu gostilne Pri treh ribnikih za 495 tisoč evrov (brez davka), o čemer smo že poročali.

Ustanovitev podjetja Mestne nepremičnine je pred meseci sprožilo številne polemike, saj bi občina oz. župan Arsenovič tako na lahek način prišel do znane mariborske gostilne Pri treh ribnikih. Kot se je župan pobahal je nakup objekta Pri treh ribnikih s pripadajočimi zemljišči za Mestno občino Maribor strateškega pomena. Z njim si zagotavljamo dolgoročni vpliv na razvoj Mestnega parka, njegovih športno-rekreativnih površin in zaledja s hribi Mestni vrh, Kalvarija in Piramida, na katerem so ostaline gradu, po katerem nosi ime naše mesto.

Glede na to, da ima mesto Maribor še veliko nedorečenih in za ljudi potrebnih stvari, kot je nova zdravstvena postaja Tezno, obnova malečniškega mosta, mariborska knjižnica in obnove mariborskih cest, se z nakupom gostilne ni pomembno ravno hvaliti. Denar bi lahko namenili za Maribor bolj pomembnim stvarem. A očitno novi šef gostilne Pri treh ribnikih, Arsenovič, ne misli tako. Nova gostilna je očitno dobra naložba. Zanj?

Preberite tudi: Podjetje Mestne nepremičnine je sklenilo pogodbo o nakupu objekta Pri treh ribnikih

 

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
75%
2.6km/h
20%
-4°C
-2°
-5°
-3°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
3°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA