slika: MARIBOR24

Kar je pri nas nezakonito, je za levo oblast očitno zakonito. Ksenija Klampfer, je tista (nekdanja) načelnica Upravne enote Maribor, ki je nezakonito prepovedala koncert Thompsona v Mariboru. Z njo se očitno strinja tudi mariborski župan.

Župan Arsenovič nasprotuje koncertu v Mariboru

Še isti dan, ko je upravno sodišče odpravilo prepoved koncerta Marka Perkovića Thompsona v Mariboru, je ptujski organizator Milan Trol napovedal novo gostovanje kontroverznega hrvaškega glasbenika v Sloveniji. Župan MO Maribor ne podpira morebitne izvedbe koncerta izvajalca Marka Perkovića Thompsona v Mariboru, saj naj bi bila vsebina pesmi in sporočilnost izvajalca povezana z bolečimi temami in zgodbami. Prav tako župan ne bi soglašal z izvedbo koncerta v prostoru, ki je v lasti MO Maribor,” pravijo na MOM.

Je pa očitno Thompson glavni problem Maribora za Arsenoviča. Problem očitno niso ceste, mostovi, knjižnica, stadion Ljuski vrt, ZD Tezno, vodovod in nenazadnje tudi Snaga. Medtem, ko se Arsenovič, skupaj s podžupanom, za denar meščanov blazno zabava v Londonu in hodi na ogled Wimbledona, mesto nazaduje?

Ne manjka pa mariborski župan Arsenovič na paradi ponosa. Mogoče pa je to prihodnost mesta Maribor?

Je še kdo ponosen na našega župana?

M.G.