Arsenovič odgriznil prst svojemu natakarju?

Saša Arsenovič
slika: FB profil Saše Arsenoviča

Leta 1999, je v pretepu v Takosu tedanji lastnik lokala Saša Arsenovič natakarju odgriznil del prsta.

Na silvestrovo leta 1999 je prišlo v Takosu do pretepa, v katerem je takratni lastnik lokala Saša Arsenovič, danes županski kandidat, natakarju odgriznil del prsta. Zgodbo je v oddaji 24ur na Pop TV povedal natakar, ki pravi, da so pretep povzročili Arsenovičevi prijatelji. “Sašo je pač zaščitil svojega prijatelja, namesto da bi zaščitil svojega zaposlenega. Medtem ko sem mu povedal, da grem, me je udaril,” je pripovedoval natakar in poudaril, da so se nato nanj spravili štirje ljudje, Arsenovič pa mu je odgriznil del prsta – delček kosti in zgornjo blazinico. Ker ni šlo za težjo poškodbo, niso obveščali policije.

Oškodovani natakar: Arsenovič ne bi smel biti župan.

Arsenovič je o tem incidentu zapisal: “Med delovnim časom je natakar fizično obračunal z enim od gostov. Nekaj pristonih nas je situacijo mirilo. O podrobnostih te predvolilne teme se ne bom spuščal, saj smo se takrat z vsemi vpletenimi pogovorili in sporazumno dogovorili, da naredimo korak naprej. Tudi natakar se je opravičil in dogodek obžaloval. Jaz pa zaupanja vpletenih ne bom zlorabljal.

Naše uredništvo pa zanima, ali se je tudi Arsenovič svojemu zaposlenemu opravičil ali ne in ali je nasilnež lahko župan?

VIR: Večer

MZ

.

VREME

Maribor
oblačno
91%
5.1km/h
100%
4°C
6°
1°
3°
Tue
3°
Wed
3°
Thu
2°
Fri
5°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.