Arsenovič produkt strategije novih obrazov?

slika: FB profil Saše Arsenoviča

V letu 2018 je Maribor dobil novega župana. Ta je postal 52 letni zadolženi poslovnež Saša Arsenovič. Lastnik številnih lokalov po Mariboru in človek, ki se ga je prijel vzdevek “kanibal” saj naj bi svojemu zaposlenemu natakarju leta 1999 odgriznil celo prst.

Kot je za oddajo “Sreda v sredo” dejal Aleš Maver poznavalec političnih razmer, je čudno da ista strategija “novih obrazov” vedno uspe, čeprav še noben nov obraz ni prinesel nič dobrega. Spomnimo se, ko je po protestih na oblast v Mariboru prišel t.i. vstajniški župan Andrej Fištravec. Nov obraz na sceni in stari obrazi, ki so ga vodili.

V Mariboru je zmagal občutek, da je potrebno prevetriti občino na novo in vzpostaviti nove cilje in tako dati možnost novemu županu. Vendar pa je tudi Arsenovič nov politični obraz, a so tisti, ki ga vodijo naj bi bili stari in prepoznani obrazi stranke SMC, katera naj bi se polastila mesta Maribor.

Če ljudi ni prepričala sumljiva in agresivna preteklost župana Arsenoviča, zadolženost njegovih podjetij, nepoznavanje občinskega delovanja, poslovanje z občino in še bi lahko naštevali, potem bomo morali počakati štiri leta, da se bomo prepričali, ali je bila izbira res prava. Bomo pa v letu 2019 skrbno spremljali delovanje občine pod novim vodstvom tudi na portalu e-Maribor.

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
80%
0.5km/h
27%
-6°C
-6°
-7°
-6°
Thu
-3°
Fri
-1°
Sat
1°
Sun
2°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA