Arsenovičev nadzornik pijan povzročil nesrečo! Hotel naj bi celo podkupiti zdravnika?

PU policija trak maribor nesreča

Predsednik nadzornih svetov v Mariborskem vodovodu in Energetiki ter član nadzornega sveta Snage Damijan Škrinjar je v preteklem tednu pijan povzročil prometno nesrečo.

Damijana Škrinjarja, ki je zaradi svojih nadzornih funkcij v mariborskih občinskih podjetjih pod posebnim drobnogledom javnosti, skoraj zagotovo čaka zatožna klop. V preteklem letu najbolje plačani nadzornik v sistemu podjetij Javnega holdinga Maribor kaznivega dejanja sicer ni zakrivil v vlogi nadzornika, storil ga je v svojem prostem času, 22. decembra, ko je pijan kot čep sedel za volan avtomobila in povzročil prometno nesrečo.

Kot je pojasnila tiskovna predstavnica mariborske policijske uprave Anita Kovačič Čelofiga, sta bila oba voznika odpeljana na urgenco Univerzitetnega kliničnega centra (UKC) Maribor. Povzročitelju prometne nesreče, torej Škrinjarju, pa so policisti odredili še strokovni pregled. Po poročanju časnika Večer se je Škrinjar pregledu poskušal izogniti z domnevnim poskusom podkupovanja zdravnika. Po neuradnih informacijah naj bi namreč imel Škrinjar tistega dne pri sebi več kot 10.000 evrov gotovine.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola Škrinjarju, ki se ga je zaradi funkcij v javnih podjetjih prijel vzdevek supernadzornik, ne grozi zgolj odvzem vozniškega dovoljenja, temveč tudi ovadba zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje, kar se v njegovem primeru (prometna nesreča z lažjimi poškodbami) kaznuje z denarno kaznijo ali zaporom od treh mesecev do treh let, še piše Večer.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.