Arsenovičev ukaz? Zabave le pred njegovimi lokali?

Letošnji festival Lent se počasi bliža koncu. Lahko bi rekli, da niso bile kakšen presežek. A vsak ima o tem svoje mnenje.

Odkar festival Lent ni več samo dogajanje ob reki Dravi, ampak tudi v središču mesta, se je dogajanje kar malo izgubilo. Dogajanje na številnih odrih, gostinske stojnice ena ob drugi, zabave za otroke in podobno, so bile čar festivala Lent dolgo nazaj.  Je na Lentu iz leta v leto slabše? Številni obiskovalci so svoje nestrinjanje s festivalom zapisali tudi na družbenih omrežjih.

Izbrali smo nekaj vtisov obiskovalcev:

Od vseh odgovorov, pa najbolj bode v oči zapis mestnega svetnika Mihe Receka, svetnika stranke Naša Dežela, ki je zapisal, da je Arsenovič dal ukaz, da se morajo zabave dogajati v mestu, kjer so njegovi lokali.

Kot pravi pesem Tomaža Domicelja, saj po novem letu boljše bo…

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
54%
4.6km/h
75%
12°C
13°
11°
12°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed
9°
Thu

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.