Arsenovičevo panoramsko kolo sredi mesta. Navodila pa v hrvaščini!

Saša Arsenovič, sedanji župan MO Maribor, ki se poteguje za svoj drugi mandat se kar ne more otresti afer in neumnosti, ki jih dela. Tokrat je predmet posmehovanja, oziroma kar sramote veliko (beri drago) kolo, sredi njegove “dnevne sobe” na Koroški cesti, kjer se nahaja tudi njegova gostilna.

Na mariborskem Glavnem trgu je Arsenovič postavil neko, kot nekakšno spektakularno panoramsko kolo, ki naj bi predstavljal posebnost letošnjega programa Čarobni Maribor. Sicer Maribor ni nič kaj bolj in čarobno okrašen  kot prejšnja leta, je pa kolo neke vrste, sicer draga, atrakcija. Stoji pa zanimivo prav na mestu, kjer v neposredni bližini stojita dve njegovi gostilni.

S kolesom, razen da je cena 7€ za nekaj minut resnično draga, sicer nebi bilo nič narobe, če nebi bila navodila za ljudi napisana kar v hrvaškem jeziku. In najbolj zanimivo je to, da je na to opozoril Mariborčan, ki po rodu ni Slovenec. Pa ne le to. Celo na FB strani “Visit Maribor” so zapisali, da je panoramsko kolo “otvoreno!”

Po številnih protestih in zgražanjih meščanov, so na občini navodila vendarle zapisali v slovenščini. Ali lahko kateri župan mestu naredi večjo sramoto, kot prav Arsenovič?

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
75%
1.5km/h
70%
-6°C
-5°
-6°
-5°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-2°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA