Bandelli in druščina
Bandelli in druščina

Poslanec državnega zbora iz vrst SAB-a Marko Bandelli, vsekakor ni nedolžna ovčica, ko gre za bizarne in žaljive izjave. Podobno velja za blogerja po nareku, Ronija Kordiša – Hada.

Bandeli z bizarnimi izjavami nad zavod iskreni?

Poslanec državnega zbora iz vrst SAB-a Marko Bandelli, vsekakor ni nedolžna ovčica, ko gre za bizarne izjave. Podobno velja za blogerja po levem nareku, Ronija Kordiša – Hada. V svojih življenjih sta zapisala že marsikaj bizarnega. Toda to kar sta storila tokrat, presega vse meje zdravega okusa, piše portal Informer!

Bizarnost je očitno Bandeliju pisana na kožo. Na res neverjetni in čudaški način, sta Marko Bandelli in omenjeni Roni Kordiš – Hada, želela NSi, ministra Ciglerja Kralja in zavod Iskreni povezati kar z obtoženimi nemškimi nunami. Kot, “to ste vi, kajne”?! Bandelli je nad priloženim člankom o nunah tvitnil: “Prvo te napadejo, ker jim pokažeš članek, ko glavni urednik v “Iskreni” uči, da je samozadovoljevanje neprimerno. Pol ugotoviš to svinjarijo.

Poslanec Bandelli se po nenavadnih izjavah in medijskem odzivu nanje skoraj vedno postavi v vlogo žrtve. Naj spomnimo, da smo ga izpostavili, ker zavaja. Laže o tem, da je na Iskrenih.net bil članek, ki je obsojal samozadovoljevanje. Tam je bil strokovni članek o soočanju s samozadovoljevanjem kot odvisnostjo. A kako bi tak poslanec kot je Bandelli to dvoje ločil.

No o samozadovoljevanju Bandelija pa raje nebi pisali, ker to pa nebi bila več več bizarnost, ampak verjetno kar misija nemogoče.

PM