Beta različica Partis v novi preobleki

Temelje portala Parti.si so ustvarjalci in snovalci postavljeni čisto iz nule, pravijo, da “zdaj smo lahko boljši, hitrejši in mamo lahko večje kapacitete obiska”.

Spomnimo s prva zelo priljubljeno spletno mesto ni delovalo v ponedeljek, 8. marca., saj so pozabili podaljšat domeno. Ko je bilo to urejeno, je bil Partis dostopen manj kot 24 ur. Nov izpad spletne strani je povzročil velikanski požar v podatkovnem centru podjetja OVHCloud v Strasbourgu v Franciji. Gre za ponudnika računalništva v oblaku, kjer je gostovalo tudi spletno mesto partis.si. Vse od takrat so se ustvarjalci Partisa srečevali s številnimi težavami, spletna stran pa je delovala določen čas v okrnjenem obsegu.

Trenutno na voljo BETA različica

Ustvarjalci spletnega mesta sporočajo, da je navoljo Beta različica portala, kar pomeni, da ima stran še napake, katere dnevno odpravljajo, zraven pa razvijajo še manjkajoče funkcije (klepet, forum,…). Zato vas prosijo za malo potrpljenja, če boste naleteli na funkcije, ki še ne delujejo dobro.

Napake portala sporočite na [email protected]

Vsem uporabnikom so dodelili 500 GB uploada, odstranili so tudi vse bane in opozorila.

Velika HVALA gre našim zvestim nalagalcem in skupinam! Še posebej DrSI, metalcampu, n33derju in ostalim, ki ste prispevali ogromno materiala v zadnjih dneh. Zahvaljujemo se tudi podpornikom in zvestim uporabnikom portala v preteklih mesecih. <3

Zakaj je trajalo tako dolgo?

Pravijo, da  stvari niso šle po planu kot bi lahko, npr. ko so testirali novo grafično podobo portala, ki se žal ni obnesla, testirali vse odprtokodne opcije portala, ki tudi niso delovale, sledilniki so se sesuvali in so jih na novo spisali in podobno.

Veseli smo, da ste kljub vsemu ostali naši zvesti uporabniki. HVALA.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.