Bi mlada SD-jevka, rada preko državnega denarja gradila državne socialne luknje?

Petra Doles, slika, zajem slike
Ša ena ada preko državnega denarja gradila državne socialne luknje

To je zgodba o Petri Doles, predsednici Mladega foruma Ljubljana in njenem stricu, znanemu poslovnežu Franu Tošu. Ali se Dolesova zavzema za 10 tisoč stanovanj zato, ker je njen stric Fran Toš, delni lastnik podjetja Prva hiša?

Zgodba o predsednici Mladega foruma Ljubljana Petri Doles

Kot razkriva portal Prava.si, sama izhaja iz znane odvetniške družine Doles. Je hčerka odvetnika Andreja Dolesa. Kot razkriva Erar, je od leta 2003 do sedaj prejel že nekaj več kot 300 tisoč evrov proračunskega denarja. Petra naj bi živela in odraščala v znanemitem penthousu na Prešernovi cesti v Ljubljani, nad Ekonomsko šolo v Ljubljani. Poznavalci stanovanja so za portal Prava, povedali, da imajo znotraj stanovanja tudi dvigalo. Po ocenah strokovnjakov,  bi lahko stanovanje, kot je takšno, na trgu doseglo ceno blizu milijona evrov! 

Družina Petre Doles je tudi sorodstveno povezana z družino Toš. Petra naj bi bila nečakinja znanega poslovneža ter pripadnika družinskega klana Toš, Frana Toša. Njegovo osrednje podjetje je Prva hiša. Podjetje, katerega direktor je, velja za družbo za razvoj nepremičninskih projektov s sedežem na Bravničarjevi ulici 13 v Ljubljani.

Je Petra torej nova oseba, ki bi rada preko državnega denarja gradila državne socialne luknje, pri tem pa bi morebiti imel še korist njen stric, ki se ukvarja z razvojem nepremičninskih projektov?

Petra naj bi torej živela v penthousu z zasebnim dvigalom(!) sredi Ljubljane, sedaj pa Slovence poziva, da se naj naselijo v državna stanovanja? 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
96%
2.1km/h
100%
3°C
4°
1°
3°
Fri
3°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-5°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA