..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Bili smo na izletu v neznano, z ženskim odborom SDS Podravja!

Ženski odbor SDS Podravja je eden najbolj aktivnih in delavnih odborov v Sloveniji. Da pa se dekleta znajo zabavati so dokazale tudi na tradicionalnem izletu v neznano, ki je bil že 12-i po vrsti.

Tudi tokrat so se ženske iz podravske regije SDS odpravile na izlet v neznano. Kot so povedale je le šofer in zvzsti vodji izleta Bernarda Manders iz odbora SDS Selnica ob Dravi in Hilda Romič iz SDS Šentilj. Pot je članica ženskega odbora SDS peljala mimo Ptuja do prestolnice Prlekije – Ormoža. Na ormoškem gradu je ženske pozdravil župan Danijel Vrbnjak. Sledil je ogled gradu in tam neverjetne baročne poslikave in veliko ohranjenih predmetov iz tistega časa.

Pot so ženske nadaljevale naprej po Prlekiji do Središča ob Dravi, kjer so v cerkvi Sv. duha, imele mašo za domovino, za tem pa so si ogledale o dnevu odprtih vrat še Oljarno, izlet pa so zaključile v bližnji restavraciji, kjer so se okrepčale, organizirale družabne igre in tudi zaplesale.

Ženske, iz podravske regije SDS, so sklenila, da tudi naslednje leto ponovijo nov izlet v neznano. Kam? To pa pravijo, da pri njih vedno ostane skrivnost.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
55%
5.7km/h
40%
15°C
19°
13°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.