Bili smo na konvenciji Luke Simoniča! Andrej Stramlič: “To je bodoči mariborski poslanec SDS!”

konvencija Luke Simoniča
Konvencija

Včeraj se je odvijala odlično pripravljena konvencija Luke Simoniča, ki je potekala v eni izmed občin, okraja Luke Simoniča v Staršah.

Konvencija kandidata za poslanca, Luke Simoniča

Slovenska demokratska stranka je politična sila slovenske osamosvojitve, je politična sila sedanjosti in je politična moč slovenske prihodnost, je bilo slišati V Rošnji pri Staršah, kjer je bil včeraj dan za Slovensko demokratsko stranko. Svojo kandidaturo je uradno predstavil Luka Simonič, kandidat 7 volilne enote, Maribor 2.


Poleg članov SDS, novinarjev in naključnih obiskovalcev so Luku prišli izrazit podporo številni znani in manj znani člani stranke SDS. Prisotni so bili: predsednik podravske regije SDS Srečko Hvauc, predsednik SDM Dominik Štrakl, podpredsednik MO SDS Maribor Jože Šabeder in podpredsednica MO SDS Maribor Darka Pernek, predsednik mariborskih seniorjev SDS Andrej Stramlič, predsednik ptujske regijske koordinacije Žiga Ciglarič, ter predsednik gorenjske regijske koordinacije Tim Rauter. S svojo prisotnostjo pa je podporo Luki Simoniču izkazal tudi župan občine Miklavž na Dravskem polju Egon Repnik. Iz Ljubljane je Luki prišel izrazit podporo tudi kandidat za poslanca SDS iz Ljubljane Davorin Kopše. Prisotni pa sta bili tudi  Bernarda Mandres in Barbara Klajderič, mariborski kandidatki za poslanko.

Predsednik podravske regije SDS Srečko Hvauc, je v govoru poudaril pomen letošnjih volitev, ter izrazil podporo Luki, kot kandidatu, ki bo v parlamentu odlično zastopal tudi Podravsko regijo SDS. Predsednik SDM Dominik Štrakl je dejal, da je pomembna prisotnost mladih za prihodnost stranke, ter pohvalil zagnanost in dobrosrčnost Luke Simoniča, ki je, kot pravi Domnik, človek, ki je vedno pripravljen pomagati. Tim Rauter je v imenu Gorenjske regijske koordinacije Luku izrazil vso podporo in dejal, da je to človek, na katerega se lahko vedno zaneseš. Predsednik mariborskih seniorjev SDS Andrej Stramlič, pa je dejal, da je Luka zagotovo novi bodoči mariborski poslanec SDS.

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
59%
2.1km/h
20%
30°C
31°
29°
28°
Sun
19°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.