..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Blamaža Nataše Pirc Musar? Prezgodaj je začela s plakati za kampanjo?

Plakat Nataše Pirc Musar

V ponedeljek se začenjajo volilna opravila za predsedniške volitve. Neodvisni kandidati pa bodo začeli zbirati podpise podpore.

Pred nedavnimi parlamentarnimi volitvami je odvetnica Nataša Pirc Musar opozorila, da so nekateri proti zakonu prehitro začeli volilno kampanjo. Tokrat, pred predsedniškimi volitvami, se je prvi pojavil prav njen volilni plakat. Kar je za odvetnico seveda nesprejemljivo, saj mora poznati zakone.  

Pirc Musarjeva poudarja, da je šlo za nenamerno napako enega od prostovoljcev, ki je plakat takoj po opozorilu štaba umaknil. Ob tem pa dodaja, da so se v kampanjo podali prvič in nimajo podpore strank, zato so njihovi prostovoljci neizkušeni. Očitno niso neizkušeni le oni.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
53%
1km/h
0%
6°C
8°
4°
8°
Wed
4°
Thu
8°
Fri
8°
Sat
7°
Sun

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.