BLAMAŽA? Poglejte kako Miša Molk javno razkrije gostjo, da je lezbijka

Miša Molk, zajem zaslona

Miša Molk je v nedeljskem intervjuju Z Mišo gostila Mio Skrbinac in hote, ali nehote pred javnostjo razkrila, da je njena gostja lezbijka.

“Kako svobodno vi živite svoj spol? Tudi vi ste lezbijka, to ni nobena skrivnost, vi to živite, vi ste to outirali,” je Miša Molk dejala svoji gostji v oddaji na javni televiziji, kjer sta govorili o njeni vlogi v filmu Sestre. Presenečena igralka je za hip ostala brez besed, nato pa voditeljici odgovorila: “Nisem danes pričakovala ali bila kakorkoli pripravljena govoriti o tem, ravno zaradi tega, ker nočem s tem dajati nekega prostora za oznake in stereotipe, ki jih lahko to nosi in zasenči druge stvari, ki so zdaj pomembne, to nosi etiketo.

Tako ne etikiranje gostov je seveda nedopustno in predvsem nesprejemljivo. Voditeljica z večletno prakso, kar Miša Molk zagotovo je, si kaj takega zagotovo nebi smela privoščiti.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.