Res neverjetno. Blogerko, Selmo Bizjak, napadli levičarji, samo zato, ker zagovarja krščanske vrednote in državo Slovenijo.

Neverjetno, kako so se levičarji spravili na blogerko, ker zagovarja krščanske vrednote

Na svetovnem spletu je žrtev postala avtorica kulinaričnega bloga “Sladko slane brbončice” Selma Bizjak. Politični analitik tranzicijske levice Alem Maksuti pa jo je v svojem tvitu omenil kot muslimanko, ki ima alter ego zavednega Slovenca, ki zahvaljajuča goveji župi obstaja kot osebnost. Anuška Delić pa jo je opisala kot naturilizirano čefurko,  da so goveja muzika, štruklji in goveja juha narodne vrednote. Še en dokaz čudovite kulturne vzgoje nekaterih levo usmerjenih državljanov v Sloveniji.Presenečena sem nad tem, da si ljudje, ki so se preselili k nam in smo jih sprejeli medse, drznejo žaliti in uničevati naše vrednote in tradicijo, našo vero ter obsojati mene zaradi mojega imena, na katerega sem ponosna in me označevati z naturalizirano “čefurko” in muslimanko. Sama spoštujem vse narode, kulture in vere dokler drugi spoštujejo mene in mojo vero, kulturo ter mojo domovino. Sama ljudi ne ločujem ne po barvi, ne po narodnosti, ne po veri,” se je na naša vprašanje o šikaniranju njenega imena oglasila kulinarična blogerka Selma Bizjak.

Žal v Slovenji živimo v domovini dvojnih standardov. Vsaka kritika usmerjena na leve akademike in predstavnike četrte veje oblasti ter tranzicijske nevladne organizacije se prikazujejo kot politični napadi na njihovo delovanje in za tako imenovana fašistoidna dejanja sedanje vlade, karkoli bi to naj pomenilo.

MG