Bodo skrajne levičarke skušale uničiti jutrišnji shod za življenje?

Sara Štiglic

Jutri, v soboto, bo  ob 9.30 na Prešernovem  trgu potekal že tradicionalni Pohod za življenje, tokrat  pod geslom “ŽIVLJENJE JE ZAKON”. 

Pohod, ki vsako leto na ljubljanske ulice spravi na tisoče ljudi. Shodu pravijo tudi najlepši oziroma najbolj prijazen shod. Seveda bi bil shod lahko prijazen, če ga nebi vsako leto skušali uničiti levičarski aktivisti, ki iz same zlobe in sovražnosti, tudi tokrat grozijo.

Še posebej dejavna je pri tem levičarska skrajnica Sara Štiglic, do nedavnega povezana s predsednico države Natašo Pirc Musar, katera se je z njo razšla. No, vandalki Štiglic  očitno ni tuje ulično nasilništvo, vandaljstvo, pretepi in podobno. Javno je celo pozvala,  naj se nasprotiniki Pohoda za življenje zamaskirajo, kar je taktika tovrstnih demonstracij za težjo prepoznavnost pri svojih dejanjih. 

Spomnimo, na Pohodu za življenje bodo mame in otroci, Štigliceva je med nje pozvala nasilneže, medtem, ko je za to dovoljenje dobila tako od premierja Roberta Goloba kot od Barbare Rajgelj iz Pravne mreže, piše portal Nova24TV.

Za Shod seveda skrajni levičarji nimajo dovoljenja. Ima ga pa Pohod za življenje, ki bo shod varovalo tudi z varnostniki, saj pričakujejo preko 10.000 ljudi. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
48%
4.1km/h
75%
13°C
14°
12°
12°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.