Bog nas reši hudega! Za notranjega ministra naj bi LMŠ predlagal Črnčeca?

Damir Črnčec
zajem slike, twitter

Samozvana koalicija kul, se niti še ni formirala, niti nimajo zadovoljivo število glasov, pa bi že kadrovali in nastavljali svoje ljudi?

LMŠ sanja o notranjem ministru Damirju Črnčecu

Sanjati je pač lepo in dovoljeno. In Šarec že sanja o novih položajih njegovih najbolj zvestih vojakov ali klovnov, kakor vam paše. Če za SD velja, da Tanja Fajon in njeni največji podporniki Matjaž HanDejan LevaničDejan ŽidanMatjaž Nemec in Marko Koprivc verjamejo in si želijo, da konstruktivna nezaupnica zoper vlado Janeza Janše uspe in ponovno zavladajo ter si pričnejo polnit žepe, naj bi bilo to pri LMŠ in Levici povsem obratno.

Malokdo verjame, da bo Karlu Erjavcu uspelo zbrati vsaj 46 poslanskih glasov, da bo postal mandatar za sestavo nove vlade. Tudi, če bi mu uspelo, pa bo seveda ostalo samo pri tem. Erjavec svoje Vlade od blizu verjetno ne bo nikoli videl. Stranke Levica, SD in LMŠ imajo trenutno namreč izjemno priložnost, da odidejo na predčasne volitve in se tam rešijo DeSUS in SMC, SAB pa nekako pomagajo čez prag in upajo, da bo dovolj za 46 poslanskih glasov in ponovno vlado radikalne levice, piše Nova24TV.

ČRNČEC ZA NOTRANJEGA MINISTRA?

Je pa nekdanji zvesti Janšev človek Damir Črnčec, ki je sedaj politično tam, kjer ga je veter napihnil in pustil, torej pri LMŠ, velik navijač padca Janševe vlade. Vendar samo za padec, ne pa tudi kasneje za sestavo nove vlade. Tako naj bi LMŠ na tajnem glasovanju podprla Erjavca za mandatarja, kasneje pa naj bi v pogajanju o kadrovskem razrezu storili tisto, kar bo morebiti vodilo do predčasnih volitev. Damirja Črnčeca bodo predlagali za ministra za notranje zadeve, ker vedo, da za ostale stranke KUL nikakor ne bo sprejemljiv, LMŠ pa naj od tega predloga ne bo odstopila.

To naj bi bil pretkan šarčev načrt. Dokler ga javnomnenjske raziskave seveda še uvrščajo med žive.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
73%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
8°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.