Bojan Požar od Nataše Pirc Musar zahteva opravičilo!

Na portalu  Siol.net je danes objavljen intervju s kandidatko za predsednico Slovenije Natašo Pirc Musar. Zaradi navedb v intervjuju Bojan Požar zahteva opravičilo.

Na portalu Siol.net TUKAJ. Je bil objavljen intervju z Natašo Pirc Musar. Kjer se je ponovno spotaknila ob nekatere medije. Tokrat je našega izpustila. na vprašanje novinarja: Golobov GEN-I je podjetju novinarke Necezurirano Vesni Vuković plačal več kot sto tisoč evrov, pri čemer nihče od vpletenih ne želi pojasniti, za kakšen posel je šlo. Vaš komentar?

Nataša Pirc Musar je odgovorila: “To je slabo. Da se je to zgodilo, za gospoda Goloba zagotovo ni dobro. To, da se medijski mir kupuje, da se plača medijski napad na drugače misleče, je nekaj, kar prakticira Požareport, Nova24TV in zdaj tudi Reporter in Necenzurirano. Je to novinarstvo? Odgovor je ne.”

Odgovor Pirc-Musarjeva je zmotil Božana Požarja, ki je na twitterju zapisal: “Za ostale ne vem, a kar se tiče portala Požar report, kandidatki za predsednico Slovenije Nataši Pirc Musar dajem čas 3 dni časa, da dokaže vsaj 1 primer “plačanega kupovanja miru” na portalu, ki ga vodim, kot ga tukaj opiše, ali preklic izjave oz. opravičilo, sicer bo svoje trditve morala dokazati na sodišču.

Kandidatka za predsednico države se veliko zapleta z izjavami, katere ji niso ravno v prid. Zmerjanje medijskega portala s trobilom, zmerjanje prejšnje vlade, da je podla in opletanje z jezikom v druge portale, da si plačujejo mir, so dejanja vredna obsodbe. Ob tem se sprašujemo, kako bi lahko taka predsednica države vodila Slovenijo?


Preberite tudi:

https://e-maribor.si/kandidatka-za-predsednico-slovenije-oznacila-nekdanjo-oblast-za-podlo/

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
34%
4.1km/h
0%
34°C
35°
32°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA