Boris Tomašič podrl svetovni Guinnessov rekord! ČESTITKE 💪! Odzivi!

V nedeljo ob 18. uri je voditelj Boris Tomašič na Novi24TV pričel s podiranjem Guinnessovega svetovnega rekorda za najdaljšo pogovorno oddajo v zgodovini. Rekord bo dosežen DANES v sredo, 27. septembra, ob 18. uri in 18 minut. 

Kot je dejala prva Borisova Gostja Alenka Forte je najpomembnejše vprašanje motiva in koncentracije. Človek po 24 urah potrebuje spanec, sicer to predstavlja hud stres. “Upam, da ste na srcu zdravi,” je dejala Fortejeva in dodala, da je za tako težak podvig pomembna predvsem psihična trdnost.

Voditelj Boris Tomašič, je tako zdržal kar 74 ur neprestanega vodenja oddaje. Vsako uro je ob sebi imel novega zanimivega gosta, v studiu pa najmanj 10 gledalcev, ki so se menjavali vsake štiri uri. Za potek po pravilih je skrbel tudi uradni Guinnesov sodnik.

Tu so bile zadnje minute podiranja Guinnesovaga rekorda in odzvi:

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.