Bosa poslanka Svobode, Bojanu Požarju zabrusila naj briše komentarje, pod njeno sliko

Ljudje so v parlament izvolili ljudi, ki nimajo niti kančka kulture, oziroma spodobnosti. Za zgražanje je prejšnji teden poskrbela poslanka Svobode, povsem neznana Vera Granfol.

V prejšnjem tednu je novinar Bojan Požar objavil ekskluzivno fotografijo,  širši javnosti praktično povsem neznane poslanke Gibanja Svoboda Vere Granfol, kako se bosa sprehaja po veliki dvorni državnega zbora, in to med sejo parlamenta, je omrežju X dosegla že več kot 75 tisoč ogledov.

Seveda so ljudje nad sliko izrazili zgražanje nad poslanko. Državni zbor je namreč hram kulture. Kot je dejal Boštjan M. Turk, v oddaji Ure moči, na Planet TV, gre tu za zaničevanje Državnega zbora.

So se pa pod sliko, bosonoge poslanke vsuli številni komentarji. Z njimi pa bosonoga Vera Granfol, očitno ni bila zadovoljna in je novinarju Požarju zabrusila, naj žaljive komentarje na omrežju X izbriše. Takšnih in drugačnih komentarjev se je nabralo preko 100!

Med številnimi komentarji, pa smo i našli najbolj zanimivega

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
50%
3.1km/h
75%
12°C
13°
11°
10°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.