Boštjan M. Turk: “Nika Kovač se igra marionetno gledališče, kjer jo strici iz ozadja sprehajajo sem in tja!”

Nika Kovač, slika tweeter

Običajnega državljana, ki nima dostopa do medijev, ker se ni rodil kot privilegirana socialistična hčerka, sta “komisarja” na rahlo odrinila in napodila izpred kamere. Morda celo na precej podoben način, kot se je zgodilo “nasilje” nad Niko, a seveda medijskega pompa na račun tega ni bilo in ga tudi ne bo. Toliko o tem, kako naj bi bili enaki pred zakonom, kot sicer narekuje najvišji zakon v državi. 

V oddaji Ura moči na Planet TV sta  pirepetije okoli Nike Kovač komentirala Boštjan M. Turk in Milan Videtič. Turk se je v oddaji osredotočil na zgornji posnetek, ko je do Nike med tiskovno konferenco prišel neki gospod in želel povedati svojo zgodbo, a so ga grobo odrinili iz prizorišča. Kot je dejal, Nika Kovač igra neko marionetno gledališče, ker jo neki strici sprehajajo med mediji. Turk je prepričan da se bo to nekega dne tudi končalo, ko Nike, tako kot nekoč Cerarja v prihodnosti ne bodo več potrebovali.

Milana Videtiča, pa je zanimalo, ko v bistvu Niki Kovač sploh daje denar za tako agitacijo, kot je vpletanje v volilno kampanjo. Ker, kot sama pravi, prejema denar iz tujine. 

(video: Planet TV)

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
91%
5.7km/h
100%
3°C
4°
1°
2°
Thu
3°
Fri
2°
Sat
3°
Sun
4°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA