..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Boštjan M. Turk: “Tanja Fajon je navaden plastik fantastik!”

Tanja Fajon
Slika: twitter

V oddaji Ura moči na POP TV, je voditelj Bojan Požar gostil znana komentatorja Boštjana M. Turka in Edvarda Kadiča. Med drugim, so v oddaji govorili tudi o zunanji politiki.

V oddaji so govorili o proevropski usmerjenosti premierja Goloba, kot je to ta poudarjal v Bruslju, Marta Kos, podpredsednica, pa je doma v Sloveniji govorila nekoliko drugače. Naslednji dan je skoraj 90-odstotno vsebino pisma Kučana in Türka podprla zunanja ministrica in predsednica SD Tanja Fajon.

Tanja Fajon je popolnoma nekompetentna ministrica, sprla nas je z Balkanom, z Avstrijo in skoraj s Hrvaško že mesec dni po nastopu funkcije. Nima pa nobene vizije in strategije ter retorike,” ugotavlja Boštjan M. Turk.

“Maskira se pozicioniranje, obljube so bile eno, dejanja so drugo. Kakšno je to spopadanje z draginjo, da dvigneš cene? Časovno je zdaj pravi čas, potem se začneta poletje in čas kislih kumaric, jeseni pa gre valjar dalje in tisti svobodnjaki, ki so volili obljube, bodo sprejeli novo realnost, ki bo plasirana skozi glavne zvočnike trenutne oblasti,” je povedal Kadič.

(video: Planet TV)

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
86%
0.5km/h
100%
10°C
11°
9°
11°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.