Bratuškova bi zaščitila Eriko Žnidaršič, preganjala bi pa naš medij?

slika, facebook

Dvojni vatli za stranko SAB. Pred nedavnim so v stranki objavili, da bodo preganjali določene medije, kjer se je znašel tudi portal e-maribor.si, Erika Žnidaršič, voditeljica Tarče, pa se jim smili?

Dvojni vatli stranke SAB.

Takih neumnosti, kot jih zadnje čase kvasijo pri stranki SAB,  kjer bi radi ugajali levi opciji, ne glede na posledice pa še ne. Alenka Bratušek, je v bran vzela voditeljico Tarče Eriko Žnidaršič in zapisala: “Voditeljica Erika Žnidaršič je do vseh gostov enako neizprosna, ne glede na to ali prihajajo iz koalicje ali opozicije. Nam nikoli na kraj pameti ne bi padlo, da bi se vtikali v uredniško politiko RTV, kot danes to počne koalicija. Pričakujemo, da vodstvo RTV zaščiti novinarje.” Njen vedno zvesti vojaček Rajh pa je pripisal: “Skupaj podprimo delo in integriteto pokončnih in neodvisnih novinarjev!”

Seveda so ti “pokončni in neodvisni” novinarji samo do takrat, ko govorijo v njihovo prid, ko blatijo vlade, lažejo, potvarjajo dejstva in se gredo medijski linč pred celo Slovenijo. Po drugi strani pa stranka SAB grozi medijem, kot so Nova24TV, Požareport, Demokracija in vrsta drugim medijem, kot tudi našemu portalu e-maribor.si, DA NAS BODO PREGANJALI. Zato ker ne pišemo tako, kot bi oni želeli,  ker ustvarjamo novice, ki stranki SAB niso povšeči? Bog ne daj, da taka stranka dvojnih meril, še kdaj prestopi prag parlamenta!

Katere medije bi torej v SAB preganjali?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.