BRAVO! Luka Dončič doniral nakup mask z najvišjo stopnjo zaščite FFP3!

slika: twitter

Ko je treba stopiti skupaj smo veliko močnejši. Tega se zaveda tudi mladi košarkarski as Luka Dončič, ki je zbral denar za nakup najbolj zaščitenih mask FFP3.

Dončič z lepo gesto za pomoč Sloveniji

»Pozdravljena, Slovenija! Čeprav me ni tam z vami, mislim na vas. Po nekaj dneh zbiranja denarja smo se odločili za prvi nakup, s katerim bomo pomagali slovenskemu zdravstvu. Kupili smo najbolj iskane in cenjene maske z najvišjo stopnjo zaščite FFP3. Rad bi se zahvalil vsakemu posamezniku, ki se je odločil pomagati in seveda ostanite doma!« se je preko Twitterja oglasil Luka Dončić.

Je pa naš košarkaški as s svojim šefom Markom Cubanom in soigralcem Dwightom Powellom doniral tudi 500.000 dolarjev za dravniško osebje v Teksasu.

Za razliko od naših levih politikov in mainstream medijev je Luka pokazal, kako je treba stopiti skupaj. Če bi se Levica, SD in LMŠ naučili kaj iz tega bi bilo super!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.