Brezvezno levo nabijanje. Slovenci iz veleposlaništva evakuirani na varno.

Ukrajina vojna
slika je simbolna
brezvezni+o levo nabijenje

Obrambni minister Tonin je sporočil, da je osebje iz slovenskega veleposlaništva v Kijevu in predhodnica predsednika vlade, evakuirana. Vse so v konvoju sprejeli v Romunijo.

Slovenci iz ukrajinskega veleposlaništva na varnem

Brezvezno levo nabijanje levih se je spet izkazalo za nepotrebno netenje nemira. Slovenski člani veleposlaništva in člana delegacije državnega protokola so na varnem v Romuniji.  Člana delegacije sta tje odšla zaradi napovedanega obiska Janeza Janše v Ukrajini, a se je vojna začela prej. Zato je bil tudi obisk predsednika vlade odpovedan. Odpoved Janševega obiska Kijeva pa so predstavniki opozicije na seji odbora za notranje zadeve označili za prepozno in neodgovorno.

A neumnosti, ki jih zadnje čase kvasijo člani Kula, se vrstijo iz dneva v dan. Tako se je oglasil bivši predsednik vlade (z razlogom bivši) Marjan Šarec in spet klatil neumnosti: “Visokoleteče besede, vendar se zaradi velike želje po pomembnosti, v Kijevu nahajata dva člana ekipe. Bila sta poslana na vojno območje v predhodnico za obisk. Zdaj sta tam, PV pa še vedno “rešuje” svet. Upam, da obstaja kakšen načrt, kako ju vrniti domov.


VREME

Maribor
delno oblačno
95%
1km/h
30%
11°C
12°
10°
12°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.