Če bi menjali Goloba, katerega od kandidatov ste vi izbrali za zamenjavo?

slika, fotomontaža

Kot strela z jasnega je včerajšnja novica o morebitni menjavi Goloba z določenimi ljudmi udarila v slovenski medijski prostor.

Slovenija se spreminja v norišnico. Ne gre v zdravstvu, ne v gospodarstvu. Upokojenci se komaj preživljajo. Draginja je vse večja. Edino kar gre Golobu dobro od rok so zamenjave kadrov. Očitno to ni povšeči niti levim stukturam. Baje bi tudi Kučan rad zamenjavo.

V javnosti so tako prišla imena, ki bi morebiti zamenjala neuspešnega Goloba. V anketi na twitterju ste glasovali tudi bralci našega portala. in za Golobovo zamenjavo bi najraje videli nekdanjo notranjo ministrico Tatjano Bobnar.

Sicer pa je bilo tudi nekaj neverjetnih odzivov. Tu so najbolj zanimivi:

-Tole je pa moja anketa v istem stilu! Operirali ti bojo srčne zaklopke. Katerega kirurja boš izbral: Micka Škafar, gospodinja Jože Nažokan, brezposelen Ferdo Podplat, čevljarski vajenec Pepca Bosnapašić, uradnica.

-Če že propademo naj propadem vsaj v stilu: URŠKA KLAKOČAR ZUPANČIČ

Jaz bi Urško, da gre vse čimprej h hudiču

– V anketi niso primerni , so vsi podpovprečni. Med nesposobnimi ne bi izbiral!

– Ni osebe na tej levi strani ki bi nekak pošteno vodila vlado žal. Je pa to zagotovo oseba ki bi nekak pošteno vodil komplet državni aparat in ta oseba je…… Janez Janša

– Jaz ne bi izbral nobenega, ker so vsi iz gnezda totalitarne Kučanove udbomafije! Je pa baje Bobnarca v igri za mesto PV!

– Zakaj by pass? 5. Milan Kučan

Izbor je grozen! Prosim nadomestne predloge!

– Potem je najbolje,da nas prizadene potres,bo škoda lažje popravljiva. Da nekdo sploh pomisli na te osebke je POGREB za SLO

To je bilo nekaj zanimivih odgovorov na našo anketo. Zagotovo pa bo potrebno več modrosti pri vseh naštetih.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.