Član Ruparjevega društva, Suad Muslimović, deležen groženj s strani skrajnih levičarjev

Suad Muslimović s slovensko zastavo

Včerajšnja novinarska konferenca društva 1. oktober se je začela precej bojevito. Saj so prostor, kjer bi morala biti Ruparjeva tiskovna konferenca zavzeli skrajni levičarji v podporo teroristom Hamasa.


Provokacija skrajnih levičarjev, ki so s Palestinsko zastavo strašili na mestu, kjer je bila predvidena tiskovna konferenca društva 1. oktober Pavleta Ruparja se je spremenila v farso, levičarski aktivisti, pa so po tem, ko so upokojenci zapeli Zdravljico užaljeno tudi odšli.

Vsi osrednji in levi mediji vključno z STA so pisali, da je Pavel Rupar uzurpiral podpornike Hamasa, a se na posnetkih z dogodka jasno vidi, da so bili podporniki Hamasa tisti, ki so agresivno in brezbrižno stopili pred Ruparja. Še najbolj žalostno je, da je tudi mariborski Večer lažnivo zapisal, da je Ruparjeva iniciativa izrinila predstavnice Gibanja za pravice Palestincev. 

A ne glede na to kaj piše lažnivi Večer, slika in posnetki ne lažejo. Še več. Po tiskovni konferenci so skrajni levičarji začeli groziti tudi članom društva 1. oktober. Med njimi tudi Suadu Muslimoviću, članu društva 1. oktober, ki na novinarsko konferenco vedno prinese slovensko zastavo. In potem levičarski skrajneži in kot se je sama poimenovala čefurka Emilija Stojmenova Duh, govorijo o nestrpnosti do južnjakov?

Suad Muslimović s slovensko zastavo

Suad Muslimović s slovensko zastavo

Kot je povedal za naš portal Suad Muslimović, je ponosen da živi v Sloveniji in ponosen da ima slovensko zastavo, saj je to tudi njegova domovina. Zatrdil je, da je bil po tem, ko se je na novinarski konferenci izpostavil s slovensko zastavo, deležen groženj in napeljevanja k preganjanju.

In kot da zmerjanje levičarskih lažnivih medijev ni dovolj je Suad osebno prejel tudi grožnjo svojega “narodnjaka”: (nelektorirano) “Živaljo smrdljivi jeli ti ga Grims dobro buši pakšu pederčino satanska,” je zapis nekega Hašima Pašalića iz Kopra.

Bi se pa zadeva lahko končala bolj napeto, kot nekaj groženj levičarskih nestrpnežev. Kot je za naš portal povedal Muslimović, so ga po odhodu z novinarske konference s Trga republike, do železniške postaje zasledovali štirje mladeniči (verjetno Palestinci) in kot pravi sam je na železniški postaji, k sreči naletel na neznanca, kateri je Muslimovića prosil za 1 evro za vlak. Tako se je zapletel z njim v pogovor do prihoda vlaka. Štirje neznanci so nato odšli.

Ne glede na vse, Muslimović takšnim in drugačnim levičarskim skrajnežem sporoča: “Boril se bom za pravice upokojencev in za Slovenijo, kot sem se leta 1991 in še vedno bom ponosno vihtel slovensko zastavo. Slovenija je tudi moja domovina.”

 

 

.

VREME

Maribor
delno oblačno
50%
6.2km/h
40%
26°C
28°
24°
26°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
18°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.