Čordić misli, da je frajer, ker ne upošteva pogojev PCT

ZLATKO
zajem slike (RTV SLO), twitter

Če si prvorazredni državljan in tretjerazredni glasbenik ti je vse oproščeno? Vsaj tako razmišljajo tisti, ki se norčujejo iz ukrepov PCT.

Če si pripadnik kaste prvorazrednih, potem pravila, ki veljajo za običajne smrtnike, zate ne veljajo. Eklatanten primer tega je raper Zlatan Čordić – Zlatko, ki lahko dela, karkoli se mu zahoče, pa zato nikomur in nikdar ne odgovarja. Zadnji takšen primer je neupoštevanje pogoja PCT, ki po novem velja tudi za vstop v nakupovalna središča in je nekaj časa tudi za točenje goriva na bencinskih servisih. Junak radijskih postaj se je ob tem pohvalil, da mu je uspelo z “voljo, vztrajnostjo, znanjem in srcem” izigrati predpis, ki naj bi veljal za vse enako. Piše portal Nova24TV.

Sicer pa je Čordić, ki še vedno misli da je frajer (v Fužinah mogoče?) znan kot nekdo, ki rad krši pravila, pa se mu nič ne zgodi. Je kot permisivno (ne)vzgojen otrok, ki lahko zahteva, karkoli se mu zahoče. Spomnimo, kako je v preteklosti že iztrgal iz rok kamero snemalcu Nove24TV in izigraval pravilo nošenja zaščitne maske. Sicer pa je Zlatan Čordić objavil tudi račun kjer je napisal brez PCT in kot je razbrati iz računa, plačal gorivo s službeno kartico podjetja, pri katerem sploh ni zaposlen?  A brez skrbi, manipulacij od Čordića smo že vajeni! Tako da mu nasedel zagotovo ni nihče!

Ćordić očitno misli, da je frajer in da daje družbi dober zgled.  Mogoče na luni, pri nas zagotovo že dolgo ne!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.