Črvi migetali med ajdovo moko v mariborski trgovini Lidl?

črvi
zajem zaslona

Na platformi YouTube je zaokrožil posnetek, ki marsikomu povzroči kurjo polt. V mariborski trgovini Lidl, so med moko migetali črvi.

Na YouTube je zaokrožil posnetek, ki marsikomu povzroči kurjo polt. V posnetku je videti, kako med ajdovo moko migetajo črvi. Posnetek je bil, kot piše portal Maribor24,  narejen v eni zmed Lidlovih poslovalnic v Mariboru. Zagotovo bi bil obisk sanitarnega inšpektorja v tej Lidlovi trgovini zelo dobrodočel

“Opozorilo za vse ljudi, ki nakupujejo v Lidlu. Vedno preverite izdelek, ki ga kupujete,” je zapisal uporabnik, ki je videoposnetek naložil, ter v nadaljevanju dodal, da mu je video material posredoval občan Maribora, ki kupuje v Lidlu.

(video, vir: youtube)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.