Da žena nebi izvedela! Kako sta dva protestnika prosila snemalca naj zbriše posnetek!

Po družbenem omrežju Twitter je zaokrožil posnetek na katerem snemalec Vladimir Vodušek prenaša protest v središču Ljubljane. Na posnetku sta se znašla tudi dva protestnika in ko ugotovita, da ju snema kamera, snemalca prosita za izbris posnetka, zato da žena ne bi izvedela, piše portal Utrip Ljubljane.
Ko snemalec obljubi nekaj kar ni bilo mogoče

Protestnika sta po očitno nekaj popitih pivih na Prešernovem trgu ugotovila, da ju snema kamera snemalca Top TV, Vladimirja Voduška. Po nekaj minutah sta prosila snemalca, če posnetek umakne oz. ju izreže s posnetka, saj da žena nebi ugotovila kje se nahajata. Vodušek jima je seveda odgovoril, da bo posnetek zbrisal, a se Ljubljančana nista zavedala, da je prenos potekal v živo.

Če sta se ta dva protestnika morebiti prej spopadala s policijo, kasneje pa prosila naj se posnetek zaradi žene umakne, nas res zanima, kako morata resnici trepetati doma pred ženama.

MG

VREME

Maribor
oblačno
98%
0.5km/h
100%
18°C
20°
17°
18°
Sun
20°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
22°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.