Damijanu Jankoviču odpisovali dolgove, njegova Ursula pa naj bi se na Mikonosu mastila z dragim steakom?

slika: Finance

Tudi sam sem klavrno končal,” povedal lastnik za 29 milijonov evrov razdolžene Electe Holding Damijan Janković novinarki RTV Slovenija.

Jankoviču odpisali milijone. Njegova parnerka pa uživa na polno

In kako izgleda tak klavrn konec Jankovića? Še red tednom naj bi njegova partnerka Ursula Gawish, na grškem otoku Mikonos preživljala luksuzne počitnice in si naročila v zlato ovit “steak” za 300 evrov.

Kot je razvidno iz ocen omenjene restavracije na portalu Trip Advisor, Salt Bae s svojimi specialitetami znova in znova poskrbi za razočaranje, za posamezen zrezek pa očitno zaračuna kar 300 evrov, najcenejše vino na karti pa stane kar 250 evrov. Skupaj s prilogo morate za obrok tukaj tako odšteti celotno slovensko neto minimalno plačo.

Da ni “zime za eskime”, kljub trditvam o klavrnem koncu, je brezsramno pokazala tudi Jankovićeva partnerka Ursula Gawish, ki je na grškem otoku Mikonos še pred sedmimi dnevi uživala v restavraciji Nusr-Et Steakhouse. Tam zrezke streže zvezdniški kuhar Nusret Gökçe, imenovan tudi Salt Bae, v njegovi hrani pa je v preteklosti že užival tudi venezuelski diktator Nicolas Maduro in s tem poskrbel za zgražanje svetovne javnosti, saj njegov narod pred lakoto beži iz države.

slika: Posnetek zaslona, , Nova24

Eni očitno lahko…

vir: Nova24TV

MG