Vsak lahko nekaj naredi za sočloveka, vsak na svoj način. Majhni koraki lahko naredijo velike premike.

Koncert za sočloveka, za zmago proti koronavirusu

“Borili se bomo do konca, ker bomo zmagali! Ker če bomo ostali doma in upoštevali ukrepe, poetm BOMO zmagali! Da bomo zdravi, da bodo naši ljubljeni zdravi in da bodo naši otroci srečni in zdravi uživali otroštvo,” pravi Alenka Gotar, pred prav posebnim koncertom, ki pripravljata z možem Anžetom Šuštarjem, seveda bo to koncert preko družbenih omrežij.

“Nocoj, v nedeljo 22.3.2020, ob 20h, bova na Facebook profilih preko live-streama izvedla koncert, kakršen je bil najin izjemni koncert v Domžalah decembra, z majhnimi spremembami v programu. Zapela bova znamenito Barcelono, pa moj Cvet z juga, pa Time to say good bye, The Prayer, Mimogrede iz Cvetja v jeseni, najino Kako sva si različna.. Seveda bova končala koncert z najino pesmijo Love can win, Ljubezen lahko zmaga. Ker ljubezen do sočloveka je tista, s katero bomo lažje prebrodili te grozne čase,” pravi Alenka.

Da bi zmagali vsi, da bi se Slovenija rešila tega virusa in da bi mirno zadihali. Koncert bomo prenašali tudi na naši facebook strani facebook.com/emaribor.si, od 20. ure dalje!

Vabljeni k ogledu! Uredništvo e-Maribor