Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Pavle Rupar, shod upokojencev

Danes bo v Ljubljani potekal že 11. shod upokojencev, ki ga vodi Pavel Rupar. Ta se bo začel ob 15. uri na Trgu republike. A predvsem štajerski upokojenci se boo odpravili ob 14.30 še pred RTV.


Kot pravi Rupar: “Dobimo se, ob 14.uri 30 min pred RTV, kjer bomo od vodstva zahtevali naj pojasni, zakaj imata Jaša Janul in Nika Kovač “prostor” v informativnih oddajah za prodajanje megle in laži, “Glas upokojencev” pa ne, čeprav pri prvih zbere nekaj deset ljudi, pri upokojencih pa na deset tisoče! “Zakaj razlike, izločevanja, ignoranca, če je to javni zavod nas vseh, ki ga po večini še vedno plačujemo mi po Zakonu o kraji našega denarja, ki ga trošijo politični lenuhi?!”

Tako bodo Ruparjevi protestniki pred RTV danes zahtevali, da bodo pred protestnike stopili Martić, Milinković in Forbici ter odgovorili na vprašanja, kaj bodo naredili zoper zaposlene na RTV, ki so popackali podstavek kipa, si izmislili napad na novinarko, obsodili pa upokojence. 

Bodo pa pred RTV-jem tudi mariborski upokojenci. Poseben avtobus iz Maribora, bo na shod odpeljal ob 12.20 izpred Planeta Tuš.

Neposredni prenos tako dogajanja pred RTV, kot dogajanja na Trgu republike, bomo na naši Facebook strani e-maribor.si, tudi neposredno prenašali.

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
94%
3.1km/h
75%
16°C
16°
15°
15°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.