Danes ob polnoči bo nastopil volilni molk.

slika: Demokracija.si

Natančno ob polnoči, 17. novembra, se je pred lokalnimi volitvami uradno zaključila volilna kampanja. Velja upoštevati, da se je začel volilni molk, ki ga je treba spoštovati do nedelje, in sicer do 19. ure, ko se bodo praviloma, če bo vse potekalo kot mora zaprla vsa volišča po državi.


V času volilnega molka je prepovedana vsakršna dejavnost, ki bi volivce navajala h glasovanju za enega od kandidatov.
Na ministrstvu za notranje zadeve bo delovala dežurna služba, kamor bodo lahko državljani sporočali podatke o domnevnih kršitvah volilnega molka.

Tako bodo lahko podatke o domnevnih kršitvah državljani sporočali operativno-komunikacijskemu centru Generalne policijske uprave na telefonsko številko 080 12 00.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.