Danes otvoritev smuke na Pohorju v dolino

slika: mountvacation.si slika je simbolna

Smučanje bo danes po promocijski ceni 5 evrov 

Danes bo v času nočne smuke prvič v letošnji zimski sezoni možno smučati vse do doline po Snežnem stadionu. Nočna smuka do doline bo med 18. in 21. uro vsem smučarjem na voljo po enotni znižani ceni vozovnice 5 evrov. Po končani nočni smuki bodo zatem od 21. do 22. ure smučišča ostala osvetljena in odprta še za spuste s pležuhi, za kar bo veljala ista cena nočne vozovnice.

Tudi brezplačno okrepčilo

Poleg tega bo ob otvoritvi Snežnega stadiona imetnike vozovnice za nočno smuko v kočah in lokalih do doline (Koča Koča, Car bar, Lisičkin brlog, Škratov brlog, S bar, Planika, Koča Luka, Koča Trikotna jasa, Gondola Fun bar, Hotel Arena) čakal brezplačen topel napitek za odrasle in otroke, piše spletni Večer.

A pozor, smučarji, ki se bodo peljali v dolino in se bodo nato želeli znova povzpeti na vrh Pohorja, se bodo morali sprehoditi od Arene do vzpenjače, ker sedežnica Radvanje še ne obratuje. Snežni stadion bo ostal odprt tudi v naslednjih dnevih za dnevno in nočno smuko. V načrtu je, da smučarjem letos ponudijo dva dodatna dneva nočne smuke, in sicer v torek in sredo, ko bo nočna smuka potekala izključno na Snežnem stadionu.

Želimo vam prijetno smuko!

vir: Večer

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
83%
0.5km/h
3%
-2°C
-1°
-3°
-1°
Tue
-1°
Wed
-1°
Thu
1°
Fri
2°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA